Mobilje me kualitet të lartë

 
 
 
 

Për ne

 
Si çdo biznes tjetër familjar nëpër botë, edhe në bartim me vete një histori të ngjashme të zhvillimit të trashëguar nga tri gjenerata të mjeshtërisë së përpunimit të drurit.

Fokusimi në kuptimin e nevojave dhe dëshirave të konsumatorëve duke ju bërë atyre shërbim sa me cilësor dhe të vlefshëm, aplikimi i përvojës së resurseve njerëzore, inovacioni dhe burimet e teknologjisë përfaqesojne kurajën që janë primare në kompaninë tonë.

Misioni ynë është që të jemi lider në industrinë e mobilierisë me dizajnin, funksionalitet, kualitet dhe çmim konkurrues.

Aty ku kualiteti, bukuria dhe stli janë te prekshme!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mobilje me kualitet të lartë

 
 

Shërbimet

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Projektet tona

 
 
 
 
 
 
 

Na kontaktoni

 
Na kontaktoni duke përdorur formularin më poshtë:

 
 
*
 
 
 
*
 
 
 
 
*